Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Κρίστη Καθάργια για Γιώργο Μαυρίδη: «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα»

"Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου" εξομολογήθηκε η Κρίστη Καθάργια.

Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη παραχώρησε η Κρίστη Καθάργια στην Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Τρίτης. 

Μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Μαυρίδη, η Κρίστη Καθάργια εκμυστηρεύτηκε όλα τα συναισθήματα της μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γιος της και την απιστία.

Πιο συγκεκριμένα, η Κρίστη Καθάργια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει είναι ο ερχομός του Άκη! Δεν περιγράφεται! Από εκεί και πέρα αλλάζει όλη η ζωή σου μόνο προς το καλό, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα και μπαίνουν σε σειρά οι προτεραιότητες σου αυτόματα».

«Χώρισα με τον Γιώργο και είμαι μόνη αυτή την περίοδο. Θεωρώ ότι κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου, δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα η οποία με στεναχωρεί πολύ δεν θέλω να την κάνουμε άλλο».

Δειτε το βιντεο εδω

«Με έχουν απατήσει και μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι την συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δεν το συγχώρεσα ποτέ» συμπλήρωσε, επίσης, η Κρίστη Καθάργια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR. «Ίσως σε άλλα κομμάτια της ζωής μου να έχω μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου