Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: «Δέχθηκα αυτό που λέμε bullying και εγώ»

"Από παιδί είχα μια ανασφάλεια με την εικόνα μου" παραδέχθηκε η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου.

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του STAR, IQ 160 μίλησε η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη το πρωινό της Παρασκευής.

Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία, τον ρόλο που ερμηνεύει στη σειρά καθώς και τις δύσκολες συνεργασίες που έχει συναντήσει μέχρι και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα εννέα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Κάπως το άφησα και κάπως με άφησε. Είμαστε αναλώσιμοι όλοι σε αυτόν τον χώρο, χάθηκα και με έχασαν. Στη σειρά «Ήρθε και έδεσε» συνεργαστήκαμε άψογα με τον Γιάννη Μπέζο και με βοήθησε στην αρχή, του χρωστάω πολλά».

«Υπήρξα πολύ ανασφαλής γιατί ως παιδί είχα κάποια παραπάνω κιλά, είχα ακμή, ήμουν λίγο κάπως. Όπως ένα παιδί φυσιολογικά στην ηλικία μου και είχα μια ανασφάλεια με την εικόνα μου, η οποία με ακολουθεί ακόμα. Δέχθηκα αυτό που λέμε bullying και εγώ. Με τον τρόπο μου όμως έβαζα τους ανθρώπους αυτούς στη θέση τους χωρίς εντάσεις και χωρίς δυσκολίες πολλές»

Δειτε το βιντεο εδω

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευλογημένη που συμμετέχω σε αυτή την σειρά. Είμαι με ανθρώπους που εκτιμώ και θαυμάζω και είμαι σε μια δουλειά που αρέσει στον κόσμο. Για τον ρόλο με σκέφτηκε ο Νίκος Κουρής που έχουμε κάνει μαζί καλοκαιρινή περιοδεία στο παρελθόν και είχαμε να βρεθούμε πολύ καιρό. Δεν ήταν δηλαδή ότι κάναμε παρέα. Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνο μου και μου είπε πως «είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος που είσαι εσύ». Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι το IQ 160 και ευτυχώς δεν τελειώνει» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου