Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ο Λούκας Γιώρκας απαντά με «χιούμορ» για την πρόταση γάμου: «Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα στον γκρεμό»

«Παρερμηνευθήκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο», λέει ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Λούκας Γιώρκας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

 Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο, τα περίεργα που του έχουν συμβεί στην πίστα, τις δηλώσεις του που παρερμηνεύθηκαν, τον επικείμενο γάμο του, αλλά και την πρόταση γάμου.

«Έχουμε κάνει την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο διπλωματικό επεισόδιο. Έχει τύχει να μου βγάλουν το κορδόνι από το παπούτσι και να μου σκίσουν το πουκάμισο. Από τα νεύρα μου όταν μου έσκισαν το πουκάμισο, έσκισα και τη φανέλα μου κι έμεινα ημίγυμνος. Παρερμηνευθήκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες», είπε αρχικά ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Λουκάς Γιώρκας μίλησε στη συνέχεια για την μέλλουσα σύζυγό του και τον γάμο τους: «Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι. Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους».

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, ο Λούκας Γιώρκας απάντησε χιουμοριστικά: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα στον γκρεμό».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Λούκας Γιώρκας ανέφερε: «Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου