Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Παντελής Τουτουντζής: «Όταν απομάκρυνα τον τότε σύντροφό μου, βεβαίως και συγχώρησα την απιστία»

"Εγώ για εμένα τότε θεώρησα ότι η ευθύνη είναι στην μέση" δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και μίλησε για την εμφάνιση που έκανε η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες και τα σχόλια που δέχθηκε από τον Λάκη Γαβαλά, αλλά και για όσα ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής περί απιστίας.

«Είχαμε πολύ μεγάλο αντίβαρο από διεθνή σάιτ που έπαιξαν cover την Δούκισσα, από περιοδικά, κάναμε κι ένα τεράστιο εξώφυλλο εκεί στις Κάννες που θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Από τα επιφωνήματα θαυμασμού κι από τα φλας των φωτογράφων όταν πάτησε το πόδι της στο χαλί. Για να είμαι ειλικρινής σεβόμαστε την κάθε άποψη. Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλον τον κόσμο. Προ παντός τον κύριο Γαβαλά τον σέβομαι πάρα πολύ. Όμως υπάρχουν και σημεία που δεν συμφωνούμε, τι να κάνουμε;» είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Σέβομαι την άποψη του Μέμου Μπεγνή. Όταν μπαίνεις σε μία σχέση και γεμίζει η καρδιά σου και η ψυχή σου, γίνεται και να μην απατήσεις. Όλα γίνονται κι όλα είναι μες στην ζωή. Βεβαίως (σ.σ. κι έχω συγχωρήσει απιστία). 

Δειτε το βιντεο εδω

Όταν είχα καταλάβει ότι έφταιξα πάρα πολύ κι είχα απομακρύνει τον τότε σύντροφό μου πάρα πολύ με την συμπεριφορά μου και δεν ήθελα να χαθεί αυτή η σχέση, βεβαίως κι έχω συγχωρήσει. Εγώ για εμένα τότε θεώρησα ότι η ευθύνη είναι στην μέση» πρόσθεσε ο Παντελής Τουτουντζής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου