Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του Μπάμπη και δεν θέλουν να μιλήσω»

"Κανείς δε μπορεί να μου κλείσει το στόμα, δεν θα απολογηθώ και δεν θα πάρω τη άδεια κανενός", τονίζει η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Καλεσμένη στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης η Πόπη Μαλλιωτάκη. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πρόταση που της έγινε πριν από λίγο καιρό, ώστε να γυριστεί ένα reality show βασισμένο στη ζωή της και στον γάμο της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός επιχειρηματίας, με τον οποίο η Πόπη Μαλλιωτάκη παντρεύτηκε το 1999, δολοφονήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2008.

«Επειδή δεν θέλω να απολογούμαι για αυτά, η ζωή είναι δικιά μου. Ζητήσαμε από εμένα να κάνω ένα ριάλιτι, επειδή υπήρχε ένα ενδιαφέρον και για τον Μπάμπη και για τα δικά μου βιώματα από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου απαγορεύσει τι θα πω, ούτε μπορεί κανείς να μου κλείσει το στόμα σε όσα θα πω για το διάστημα που ήμασταν παντρεμένοι με τον σύζυγό μου. Δεν θα απολογηθώ και δεν θα πάρω και την άδεια κανενός. Είπα εγώ ποτέ κάτι κακό για τον Μπάμπη; Αυτοί οι άνθρωποι συνεχώς προτρέχουν να με κατηγορήσουν», σημειώνει η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Για τις σχέσεις της με την οικογένεια του εκλιπόντος επιχειρηματία, η τραγουδίστρια απαντά: «Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να τους απαντήσω. Για όλα όσα λένε είμαι αδιάφορη. Εκείνοι φαγώνονται μαζί μου. Μέχρι πρότινος η αδερφή του μου μίλαγε, με έπαιρνε τηλέφωνο. Η μητέρα του δεν έχει μπει καν στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο, όχι σε μένα αλλά στον γιο μου να του πει ένα χρόνια πολλά».

Δειτε το βιντεο εδω

«Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και δεν θέλουν να μιλήσω. Εγώ ήμουν πάντα δίπλα στον Μπάμπη. Όταν τον γνώρισα, δεν είχε περιουσία. Ό,τι κάναμε μαζί τα άφησε στον γιο μας», υπογράμμισε σε άλλο σημείο η Πόπη Μαλλιωτάκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου