Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Ράνια Τζίμα: «Στενός ο κορσές που μας έχουν φορέσει στο debate»

"Είναι άδικο οι δημοσιογράφοι να πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας με όρους που δεν ορίζουμε" εξηγεί η Ράνια Τζίμα.

Στο debate των πολιτικών αρχηγών κλήθηκε η Ράνια Τζίμα να εκπροσωπήσει τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA το βράδυ της Παρασκευής.

 Φτάνοντας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου και ανέμεναν πλήθος δημοσιογράφων και καμερών, η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του Μεγάλου Καναλιού εξήγησε τις προσωπικές της αντιθέσεις με το πλαίσιο της διεξαγωγής αυτής της τηλεμαχίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. «Τι να πω, παιδιά. Μπαίνουμε μέρα και θα βγούμε νύχτα! Μεγάλη η διαδικασία, ελπίζω και ωφέλιμη. Κάνοντας λίγο την προετοιμασία κατάλαβα ότι είναι στενός ο κορσές που μας έχουν φορέσει. Ελπίζω την επόμενη φορά, συγγνώμη και για την φωνή μου, να καταφέρουμε να ανοίξουμε λίγο αυτό το πλαίσιο γιατί είναι άδικο οι δημοσιογράφοι να πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας με όρους που δεν ορίζουμε καθόλου».

Δειτε το βιντεο εδω

«Ή ορίζουμε πολύ λίγο και την επόμενη ημέρα θα πρέπει να κριθούμε βεβαίως για αυτό. Τέλοσπαντων, αν βγει έστω και κάτι ωφέλιμο θα είναι πολύ σημαντικό. Σας ευχαριστώ πολύ» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Ράνια Τζίμα για να εισέλθει στη συνέχεια στον εσωτερικό χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου