Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ πήρα την απόστασή μου από τον Πατέρα Αντώνιο, ο Πάνος Μουζουράκης του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης»

"Ήμουν στη Μυτιλήνη σε εκδήλωση της Κιβωτού με τον Πάνο, τα δύο κεντρικά πρόσωπα και δεν ήρθε, έστειλε ένα μήνυμα", λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε ο Πάνος Μουζουράκης, λίγο πριν τον γάμο του με την Μαριλού Καζάρη, και μια αναφορά του στον Πατέρα Αντώνιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει ένα πολύ συγκεκριμένο σχόλιο στο Happy Day.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ανάμεσα σε όλα όσα αναφέρει στο βίντεο του, λέει και τα εξής: «Γράφτηκε ότι οι κουμπάροι θα είναι έξι στον αριθμό, ενώ η αλήθεια είναι ότι θα είναι πέντε. Βέβαια σκέφτηκα για πέμπτο κουμπάρο να πω τον πατέρα Αντώνιο κι αν δεν δεχόταν αυτός θα έλεγα τον…, μα στον έναν φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβά μεγάλο ζόρι κι ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Fame Story».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος κι ενώ η κουβέντα είχε ανάψει στην εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Ήμουν στη Μυτιλήνη σε εκδήλωση της Κιβωτού με τον Πάνο, τα δύο κεντρικά πρόσωπα και δεν ήρθε, έστειλε ένα μήνυμα. Δεν είναι ο άνθρωπος που είναι αυτό που φαντάζεσαι.

Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης και έχει το δικαίωμα. Κι εγώ που υπήρξα πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο και δεν είχα φανταστεί και δεν είχα καταλάβει τίποτα από όλα αυτά που του καταλόγισαν, πήρα την απόστασή μου και είπα -δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα για εκείνον, αλλά είπα- μέχρι να τελεσιδικήσει η δίκη και να φανεί τι έχει γίνει εγώ δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο.

Δειτε το βιντεο εδω

Το ότι ο Πάνος, παρά τα καταγγελόμενα θέλει να δείξει ότι εγώ είμαι εδώ και του φόρτωσαν σκάνδαλα και δεν τα πιστεύω, δείχνει μια ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου