Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Λίγο πριν τις εκλογές κάνω πρώτα τις εκλογές στο δικό μου μικρόκοσμο»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί ποιοι είναι άξιοι και άξιες για μέλη στη Βουλή της δικής του ζωής.

Αφορμή από τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές 2023 πήρε ο Θανάσης Ευθυμιάδης προκειμένου να μοιραστεί μέσα από τα social media σκέψεις με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σκέψεις που αφορούν στις εναλλακτικές, εσωτερικές εκλογές που επιλέγει ο αγαπημένος ηθοποιός να κάνει στον δικό του μικρόκοσμο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε την διαδρομή που ο ίδιος επιθυμεί να ακολουθήσει πριν τις εκλογές. » Λίγο πριν τις εκλογές… Για να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή η κρίση μου για το ποιοι πολιτικοί είναι οι κατάλληλοι για να κυβερνήσουν τη χώρα, κάνω πρώτα τις εκλογές στο δικό μου μικρόκοσμο».

«Ψηφίζω ποιοι και ποιες από τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, γείτονες και όλους όσους σχετίζομαι, είναι άξιοι και άξιες για μέλη στη Βουλή της δικής μου ζωής. Δεν έχει σημασία αν λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή συνήθειας ή βολέματος, ήταν για χρόνια πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές στη χώρα που ονομάζεται «ζωή του Θανάση». Πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνετε μία επαναξιολόγηση τής χρησιμότητάς τους».

«Τα ερωτήματα που θέτω πριν από την τελική απόφαση είναι: Αγαπάνε στ αλήθεια τη «ζωή του Θανάση»; Χαίρονται με τις χαρές μου; Συμπαραστέκονται στις λύπες μου; Έχουν κάποιες ηθικές αξίες στις οποίες παραμένουν πιστοί ακόμα και στα δύσκολα ή οδηγός τής ζωής τους είναι το συμφέρον και η καλοπέραση; Το ένστικτό μου τους εμπιστεύεται;».

«Αφού με αποφασιστικότητα προχωρήσω στο ξεκαθάρισμα της προσωπικής μου ζωής, τότε θα είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσω και ποιοι πολιτικοί θα είναι χρήσιμοι για τη χώρα μου» καταλήγει ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου