Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

"Εννοείται ότι τα πράγματά μου τα πήρα όλα, τα πράγματά μου τα αγαπώ. Όχι δεν επέστρεψα τα δώρα, ούτε μου επέστρεψε τα δώρα που του είχα κάνει", λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δε θέλησε να μιλήσει καθόλου στους δημοσιογράφους για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, ενώ παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι με τον Mente Fuerte είναι μόνο φίλοι.

«Με τον Mente Fuerte είμαστε φιλαράκια. Είναι φοβερό παιδί.

Είμαστε μόνο φίλοι, οπότε είναι πολύ πιθανό να μας ξαναδείτε αφού κάνουμε παρέα. Από εκεί και πέρα, είμαι ελεύθερη, είμαι για μένα, είμαι για την Αλεξάνδρα, είμαι για τις δουλειές της Αλεξάνδρας, αλλά όλο αυτό δεν περιλαμβάνει κανέναν σύντροφο.

Από ένα σημείο και μετά σκέφτεσαι πού να βγω να φάω, πού να βγω να πιω ένα ποτό, όταν ξέρεις ότι συνέχεια κάτι θα χρεωθείς και κάτι θα ακούσεις», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Σε έναν χωρισμό και γενικά σε κάθε σχέση δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου, ακόμα κι αν ξέρω ότι κάνοντάς το μια ιστορία θα είναι όλη υπέρ μου. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν το κάνω γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου», σημείωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όταν ο Στάθης Σχίζας «έπεσε» στην κουβέντα, η απάντησή της προκάλεσε αίσθηση:

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Εννοείται ότι τα πράγματά μου τα πήρα όλα, τα πράγματά μου τα αγαπώ. Όχι δεν επέστρεψα τα δώρα, ούτε μου επέστρεψε τα δώρα που του είχα κάνει, έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπήκα καθόλου σε αυτή τη διαδικασία».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου