Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μιλά ανοιχτά για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου

"Είναι στο χέρι της Κατερίνας να εισπράξει αυτά που λέω και να νιώσει όπως θέλει", δηλώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, τον ρόλο που έχει ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ενώ απαντά και στο ενδεχόμενο να τον δούμε τελικά στο Fame Story.

«Δε δέχομαι να καταντήσω υστερικός, για να πω ότι αυτή είναι η άποψή μου. Γλάστρα δε μπορώ να υπάρξω με τίποτα, έχω άποψη και δεν πάω εκεί για να κάνω καριέρα. Την καριέρα μου την έχω κάνει, την έχω ολοκληρώσει. Δεν μου αρκούν τα λόγια, δείξ’ το μου. Πολλά πράγματα μπορεί να φταίνε», δηλώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι στο χέρι της Κατερίνας να εισπράξει αυτά που λέω και να νιώσει όπως θέλει. Εγώ είμαι καθαρός, ανοιχτός και δεν πάω να κάνω ένα σκάνδαλο», τονίζει.

Στα σενάρια περί λήξης της συνεργασίας του με την ομάδα του Super Κατερίνα, ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζει: «Δεν είπα ποτέ ότι αποχωρώ από την εκπομπή, είπα ότι δεν έχω κάνει ακόμη συζητήσεις».

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θεωρεί απίθανο να παρουσιάσει ξανά το «Μεγάλο Παζάρι», ενώ δηλώνει ανοιχτός σε μία ενδεχόμενη ανάμειξή του στην επιστροφή του Fame Story την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου