Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ανθή Βούλγαρη: «Μας έδεσε πάρα πολύ η περιπέτεια της υγείας μου»

"Σκέφτηκα να του πω να απομακρυνθεί και του το είπα κιόλας" ομολογεί η Ανθή Βούλγαρη για τον σύζυγο της.

Την Ανθή Βούλγαρη είδαμε στοπ πλατό της εκπομπής Night Out, το βράδυ της Πέμπτης, όταν και συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA.

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης, μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» αναφέρθηκε από καρδιάς στην σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της καθώς και την στήριξη που έλαβε από τον σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξαν στιγμές που είπα «γιατί σε μένα, Θεέ μου» αλλά αμέσως το μετάνιωνα που το έλεγα γιατί σκεφτόμουν, «ποια είσαι εσύ για να μην σου συμβεί κάτι;». Δεν μου επιτρέπεται πια να κλονιστεί η πίστη μου γιατί πέρασα κάτι πολύ δύσκολο με την υγεία μου και με βοήθησε πάρα πολύ η πίστη μου. Οπότε σε μένα δεν επιτρέπεται πια να μην πιστεύω».

«Ήταν ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα και μίλησα για αυτό ανοιχτά γιατί είμαι γενικά ένας άνθρωπος που μιλάω και μοιράζομαι, σαν να απαλύνει τον πόνο μου αυτό και να μου φεύγει ένα φορτίο. Μετά  σκέφτηκα ότι μπορεί και κάποιος άλλος να το περνάει, ίσως να θέλει να το μοιραστούμε ή μπορεί να του δώσω δύναμη. Κάποιες στιγμές βέβαια σκέφτηκα μήπως δεν πρέπει, μήπως θεωρήσουν ότι το εκμεταλλεύομαι αλλά τελικά νομίζω ότι πήρα την σωστή απόφαση γιατί μέχρι σήμερα πολλοί μου στέλνουν μηνύματα. Μπορεί να υπήρξαν άνθρωποι που θεώρησαν ότι το «πούλησα» αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν το έκανα για αυτό, οπότε δεν με αγγίζει και δεν με αφορά».

«Ο σύζυγος μου μού στάθηκε πολύ αν και τότε δεν ήμασταν πολύ καιρό ακόμα μαζί. Θα μπορούσε δηλαδή να πει ότι «επιλέγω να μην το περάσω μαζί σου αυτό» γιατί δεν ήταν μόνο το πριν αλλά και το μετά το χειρουργείο και ήμασταν 7 – 8 μήνες μαζί, αν δεν κάνω λάθος. Μου στάθηκε όμως πολύ, με βοήθησε πολύ ψυχολογικά και νομίζω πως μας έδεσε πάρα πολύ αυτή η περιπέτεια υγείας που είχα. Σκέφτηκα να του πω να απομακρυνθεί και του το είπα κιόλας, του είπα ότι καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο και δεν θα με πειράξει, γιατί μπήκα λίγο στη θέση του και δεν ήξερα ακριβώς τα αισθήματα του. Του το είπα αλλά, όχι, έμεινε εκεί και λες ότι με αυτό τον άνθρωπο θα συμπορευθώ γιατί βλέπεις πως είναι και στις δύσκολες καταστάσεις» συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, η Ανθή Βούλγαρη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. στο MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου