Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Δήμητρα Παπαδήμα: «Όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν»

"Με γοήτευσε ότι δεν το έπαιζε μάγκας, ότι δεν το έπαιζε λεφτάς που θα με αγοράσει -αυτό το έχω νιώσει πάρα πολύ έντονα στην ζωή μου" σημείωσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου για την πολύ τρυφερή σχέση με τον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου και την γνωριμία τους.

Σπουδαίο και μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή σας ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο σύντροφός σας. Γνωριστήκατε σε γύρισμα. Πώς ήρθε ο έρωτας;

Το σπουδαιότερο κεφάλαιο της ζωής μου. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα για τους «Τρεις Σωματοφύλακες». Με κοίταξε, με φλέρταρε διακριτικά κι αφού τελείωσαν τα γυρίσματα, περίμενα να μου κάτι, δεν μου είπε, του έδωσα το τηλέφωνό μου και πήρε έπειτα από μία εβδομάδα. Του απάντησα «άργησες» και του έκλεισα το τηλέφωνο. Τότε μόλις είχα χωρίσει, το ίδιο κι εκείνος. Και μετά ερχόταν έξω από το σπίτι μου και μου έγραφε πάνω σε πακέτα από τσιγάρα «σ’ αγαπάω». Είναι τρυφερός, ευαίσθητος, ρομαντικός, έτσι έδεσε το γλυκό.

Τι ήταν αυτό που σας γοήτευσε σε αυτόν;

Με γοήτευσε ότι δεν το έπαιζε μάγκας, ότι δεν το έπαιζε λεφτάς που θα με αγοράσει -αυτό το έχω νιώσει πάρα πολύ έντονα στην ζωή μου. Σιχαίνομαι το χρήμα. Να φανταστείτε, όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν πρώτα. Όχι μόνο λόγω κορωνοϊού, αλλά και προ κορωνοϊού. Αυτό το «φέρε και φέρε» από τους γονείς μου κάτι μου άφησε. Ο Γιάννης ήταν κι είναι απλός. Μου είπε «εγώ αυτός είμαι. τρία πουλάκια κάθονται» και του λέω «εγώ δεν είμαι τρία πουλάκια κάθονται, αλλά έχω ανάγκη από έναν τέτοιο άνδρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου