Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θέλω να σεβαστείτε ότι δεν θέλω να το σχολιάσω»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θέλησε να σχολιάσει όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες με την Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στις κάμερες στο «Colourday Festival» και αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα μπλόκαρε κάποιον στα social media, γιατί τον κούραζε η συμπεριφορά του. 

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα ανέφερε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα.

«Θέλω να σεβαστείτε ότι δνε θέλω να σχολιάσω τίποτα από όλα αυτά. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα επάνω σερ αυτό» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ξέρω γιατί το κάνω κι αυτοί που τους μπλοκάρω ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους μπλοκάρω. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Αυτοί να κρυφτούν. Το μπλοκ δεν σημαίνει μόνο ότι μπορεί να μην θέλω κάποιον εκείνη την περίοδο. Μετά ξεμπλοκάρω αν μου περάσει. Μπορεί να έχω μπλοκάρει κάποιον επειδή με έχει κουράσει. Μπορεί αυτά που ανεβάζει να είναι υποκριτικά, μπορεί να ανεβάζει παπούτσια και να κάνει διαφημιστικά. Αν είναι θέμα ανθρώπου και δεν θέλω να με βλέπει και να τον βλέπω, όταν το δω εννοείται ότι δεν θέλω να τον βλέπω και να με βλέπει. Θα αλλάξω δρόμο ή μπορεί να περάσω από μπροστά του και να τον καρφώσω. Πολλοί με έχουν κάνει μπλοκ, επειδή τους έκανα unfollow.

Δειτε το βιντεο εδω

 Όλα είναι ένα παιχνίδι, αλλά εγώ το νιώθω και δεν είναι καθόλου παιχνίδι για εμένα» ανέφερε στην συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου