Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό»

«Δεν θα γινόμουν ποτέ καλογριά. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δεν θα έπαιζα με τον αληθινό Χριστό», λέει η Ειρήνη Μερκούρη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Ειρήνη Μερκούρη. 

Η τραγουδίστρια μίλησε για την αποχή της από τη δισκογραφία, την τσιγγάνικη καταγωγή της, αλλά και τη συνεργασία της πριν πολλά χρόνια με τον Αντώνη Ρέμο.

«Μου είχαν κάνει ξανά πρόταση να συμμετέχω στο J2US, αλλά για κάποιους λόγους δεν είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο κυριότερος λόγος που απείχα από το τραγούδι ήταν ο γάμος μου. Ήθελα να ζήσω με τον άντρα μου και να πάρω την ευλογία του Θεού. Δεν θα παντρευόμουν σε καμία περίπτωση με πολιτικό γάμο. Θα προτιμούσα να μείνω γεροντοκόρη. Δεν θα γινόμουν ποτέ καλογριά. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δεν θα έπαιζα με τον αληθινό Χριστό. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό», είπε αρχικά η Ειρήνη Μερκούρη.

Η Ειρήνη Μερκούρη είπε στη συνέχεια: «Η πρώτη μου συνεργασία ήταν στα 18 μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ντρεπόμουν πολύ στο βιντεοκλίπ, γιατί έπρεπε να αγκαλιάσω τον Αντώνη, αλλά δεν με είχε αγγίξει κάποιο αγόρι μέχρι τότε. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο πρόσωπο μου. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Το να πειράζει το πρόσωπό της μια όμορφη κοπέλα το θεωρώ ανόητο».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Ειρήνη Μερκούρη ανέφερε: «Σύντομα έρχεται το καινούριο μου τραγούδι, “Η κατάλληλη στιγμή”».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου