Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ελένη Χατζίδου: «Μου έχουν κάψει το αυτοκίνητο»

"Όλων το μυαλό κάπου πάει. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως τα κάνουν και δεν μένουν στα λόγια", τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή το θέμα σχετικά με τον stalker που απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ, θυμήθηκε μια δική της εξίσου άσχημη εμπειρία. 

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε στον εμπρησμό του αυτοκινήτου της από άγνωστο άντρα το φθινόπωρο του 2017.

«Δεν είχα δει το θέμα αυτό στη σκαλέτα αλλά εμένα μου έχουν κάψει το αυτοκίνητο. Στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου μού έχουν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο. Είναι μία περίεργη κατάσταση, γιατί δεν βρήκαμε ποτέ το άτομο που το έκανε. Όλων το μυαλό κάπου πάει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

«Αυτόν τώρα (στην περίπτωση της Τέιλορ Σουίφτ) έκατσε και το είπε μόνος του και τον βρήκανε. Γενικά είναι μία δύσκολη κατάσταση και υπάρχουν άνθρωποι που όντως τα κάνουν και δεν μένουν στα λόγια», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Δειτε το βιντεο εδω

Το δυσάρεστο γεγονός συνέβη τον Νοέμβριο του 2017 στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε τότε η Ελένη Χατζίδου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε η επέμβαση δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής, με το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας να γίνεται στάχτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου