Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ελένη Δήμου για Νότη Σφακιανάκη: «Ας μείνει απομονωμένος, έκανε τραγικά λάθη»

"Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος, όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι.

 Για μένα θέλουν απομόνωση", δηλώνει η Ελένη Δήμου.

Την άποψή της για την αδικαιολόγητη «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας εξέφρασε η Ελένη Δήμου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Super Κατερίνα, ρωτήθηκε για την απόφαση του λαϊκού τραγουδιστή να απέχει από τη δισκογραφία και τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Εγώ και ο σύζυγός μου δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το «Πρώτη φορά γιορτάζω». Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη», δηλώνει η Ελένη Δήμου.

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα», σημειώνει αμέσως μετά η ερμηνεύτρια.

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, «έσκυψε» μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Ήταν τραγικά λάθη αυτά», τονίζει η Ελένη Δήμου για τη συνειδητή αποχή του τραγουδιστή από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δειτε το βιντεο εδω

«Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση», επισημαίνει κλείνοντας η Ελένη Δήμου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου