Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Μήνυση σε βάρος της Δώρας Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση

Οι δύο γυναίκες θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη φαίνεται πως μπαίνει στον κύκλο των μηνύσεων που διαδέχονται η μία την άλλη στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και τους τρεις συνεργάτες του, Δώρα Χρυσικού, Νίκο Ψαρρά και Ζέτα Δούκα.

Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής ηθοποιός, που είχε λάβει μήνυση από τη συνεργάτιδά της για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ το 2020, προχωρά τώρα η ίδια σε μήνυση κατά της Δώρας Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Super Κατερίνα και αφορά στην περίοδο της συνεργασίας μεταξύ του Γιώργου Κιμούλη και της Φωτεινής Μπαξεβάνη το 2020, όταν επισκέφτηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο “Το Παγκάκι” και εκεί είχε βρεθεί και η Δώρα Χρυσικού.

Όταν η Δώρα Χρυσικού εξέφρασε τον φόβο της να συναντήσει ξανά τον Γιώργο Κιμούλη, μετά την καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της, η Φωτεινή Μπαξεβάνη κατέθεσε στο ΣΕΗ πως η ηθοποιός όχι μόνο δεν φοβάται να βρεθεί μαζί του αλλά μάλιστα συμμετείχε σε δείπνο μαζί του στο νησί.

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε  στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Δειτε το βιντεο εδω

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε η δικηγόρος της Φωτεινής Μπαξεβάνη, Βάσια Καπερνάρου, αναλύοντας τις θέσεις της πελάτισσάς της, ενώ η Δώρα Χρυσικού από την πλευρά της αρνήθηκε προς ώρας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, εωσότου υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου