Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ πιστεύω ότι ο Τάσος Τεργιάκης θα έμενε στην Ελένη Μενεγάκη»

"Αν η Ελένη Μενεγάκη πήγαινε κάπου αλλού την επόμενη χρονιά και σου έκανε πρόταση θα ακολουθούσες την Ελένη".

Για το τέλος της συνεργασίας του Σάββα Πούμπουρα με την Ελένη Μενεγάκη συζητούσαν στο Πρωινό, όταν Γιώργος Λιάγκας και Τάσος Τεργιάκης ξεκίνησαν έναν διάλογο για τη συνεργασία του δημοσιογράφου με την Ελένη.

Αρχικά, είπε ο Τάσος Τεργιάκης για τον Σάββα Πούμπουρα: «Προφανώς κάτι έχει γίνει, δεν φεύγεις αν δεν έχει γίνει κάτι. Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν βελούδινα διαζύγια, αν περνάς τόσο καλά δεν θα ψαχτείς να πας κάπου αλλού. Πάντα υπάρχει ένα πρόβλημα όταν ψάχνεσαι να φύγεις ή πάντα υπάρχει ένα πρόβλημα όταν εγώ δεν σε θέλω πια στην ομάδα μου».

«Εκτός και αν λήξει μια συνθήκη, μια εκπομπή. Εγώ έφυγα από την Ελένη γιατί τέλειωσε η εκπομπή, οπότε έπρεπε να πάω στην επόμενη δουλειά», είπε από την πλευρά του ο Τάσος Τεργιάκης και τότε ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

«Εσύ έφυγες από την Ελένη, όταν η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε την εκπομπή. Αν η Ελένη πήγαινε κάπου αλλού την επόμενη χρονιά και σου έκανε πρόταση θα ακολουθούσες την Ελένη. Τώρα εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να μην έχεις γυρίσει αυτά τα τρία χρόνια στην Ελένη, διότι εσύ δεν όφειλες να μείνεις εκτός δουλειάς ένα χρόνο. Η Ελένη Μενεγάκη έχει την οικονομική δυνατότητα να μείνει. Εγώ πιστεύω ότι ο Τάσος θα έμενε στην Ελένη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου