Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «Αυτά είναι μόνο ελληνικές μαλ…ες»

"Υπάρχει μια αναστολή στους ανθρώπους ότι δεν μπορούν να βγούνε από το πεδίο τους και να κάνουν κάτι άλλο" απάντησε ανάμεσα σε άλλα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτολγου απόψε στο The 2night Show. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την απόφαση που είχε πάρει παλιότερα να παρουσιάσει το Survivor, το οποίο ήταν σε πλήρη αντιδιαστολή με το προφίλ του ποιοτικού ηθοποιού.

«Από την πρώτη στιγμή που ήμουν στο Mega, όταν άκουσα ότι ο Μαρκουλάκης θα παρουσιάσει το Survivor, ήταν για εμένα το πρώτο σοκ.

Πώς ο ποιοτικός Μαρκουλάκης -εκείνη την περίοδο όχι το 2023 αλλά το 2006 που ακόμα υπήρχε αυτή η φάση με το θέατρο, τους κουλτουριάρηδες κι ότι το Survivor είναι αυτό το κατακάθι- να πάει να κάνει… Αλλά σε παραδέχτηκα γιατί αυτά είναι μόνο ελληνικές μαλ…ες» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Όχι απλά το έκανα, αλλά και με πολύ μεγάλη χαρά γιατί τότε το Survivor στα δύο τα δικά σου και στο δικό μου ήταν διαφορετικό προϊόν. 40 μέρες γύρισμα, πιο μαζεμένο κι όχι τόσο ριάλιτι. Ήμουν 36 κι είχα περάσει ήδη μία 15ετία μέσα στα θέατρα, σε κλειστό περιβάλλον και συγκεκριμένο και δεν είχα ταξιδέψει καθόλου. Δεν είχα κάνει καμία υπερατλαντική πτήση στο εξωτερικό και το βρήκα ως δώρο. Οι άνθρωποι του τότε σταθμού αλλά και τώρα έλεγαν παιδιά θα το δεχτεί τώρα; Υπάρχει μια αναστολή στους ανθρώπους ότι δεν μπορούν να βγούνε από το πεδίο τους και να κάνουν κάτι άλλο» απάντησε ανάμεσα σε άλλα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου