Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραμένει στο OPEN

Διαβάστε περισσότερα...

Το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες με την Μπέττυ Μαγγίρα και την τελική απόφαση που θα πάρει για την επόμενη σεζόν, φαίνεται πως έλαβε τέλος.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Μπέττυ Μαγγίρα παραμένει στο OPEN, ενώ για την τελική υπογραφή απομένουν μόνο να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες.

Όπως είχαμε αναφέρει, η παρουσιάστρια βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα σε δύο ισχυρές προτάσεις, καθώς μετά την άφιξη της Barking Well στο OPEN, η σίγουρη αποχώρησή της από το κανάλι δεν ήταν πλέον και τόσο σίγουρη. Πιο συγκεκριμένα, στις συζητήσεις που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα με την εταιρεία παραγωγής, υπήρξε θετική διάθεση να συνεχίσει στο καθημερινό πρωινό, ενώ η ίδια επιθυμούσε να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις σχετικά με την αύξηση του μπάτζετ και τους συνεργάτες.  Το δέλεαρ της πρότασης του OPEN είχε να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει «χτίσει» το καθημερινό πρωινό και είναι μια εκπομπή που η ίδια θα ήθελε να συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά.

Από την άλλη, η πρόταση του ΑΝΤ1 στην Μπέττυ Μαγγίρα ήταν για εκπομπή Σαββατοκύριακου στην πρωινή ή στη μεσημεριανή ζώνη. Οι συζητήσεις ήταν προχωρημένες αλλά, η παρουσιάστρια επιθυμούσε να αναλάβει και δεύτερο πρότζεκτ στο κανάλι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τις προηγούμενες ημέρες, η παρουσιάστρια ήταν πιο κοντά με το OPEN, κάτι που τελικά επαληθεύτηκε με την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου