Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έκλαιγα στη μισή παράσταση, ήμουν μια κατεστραμμένη μάνα»

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα βλέμματα των παιδιών μου όταν έφευγα για το θέατρο. Έχω λείψει πολύ από το σπίτι", εξομολογείται η Κατερίνα Διδασκάλου.

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε την Τρίτη η Κατερίνα Διδασκάλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση «Το χελιδόνι» και τους λόγους που δεν μπορεί να την επαναλάβει και στην επόμενη σεζόν.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε για τις τύψεις που έχει για την περίοδο που τα παιδιά της ήταν μικρά κι εκείνη έπρεπε να φύγει για το θέατρο.

«Το «Χελιδόνι» που το έκανα πέρυσι, δεν μπορώ να το κάνω δεύτερη χρονιά. Αυτό πραγματικά με εξουθένωνε ψυχολογικά, εντελώς. Γιατί έκλαιγα, στη μισή παράσταση ήμουν μια κατεστραμμένη μάνα που έχει κάνει όλα τα λάθη που υπάρχουν, σε σχέση με το παιδί της», αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Όλα ρόδινα δεν ήταν ποτέ συνεχώς στη ζωή μου. Θεώρησα, επειδή έκανα νωρίς τα παιδιά μου τα πρώτα, δεν έχουμε δικαίωμα να παθαίνουμε κατάθλιψη όσοι γινόμαστε γονείς. Δεν έχουμε δικαίωμα, πραγματικά όπως το λέω ακριβώς, γιατί φέρνουμε καινούριες ζωές στον κόσμο και έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Όχι ότι δεν υπάρχουν στιγμές που μετανιώνεις.

Δειτε το βιντεο εδω

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα βλέμματα των παιδιών μου όταν έφευγα για το θέατρο. Έχω λείψει πολύ από το σπίτι. Λέω ότι τώρα που μεγάλωσα είναι τα πρώτα χρόνια που όταν φεύγω από το σπίτι δεν έχω τύψεις. Δεν είναι λίγο αυτό, γιατί για τα παιδιά είναι απουσία και αυτό δεν αναπληρώνεται εύκολα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου