Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Κιβωτός του Κόσμου: Απολογείται σήμερα ο Πατέρας Αντώνιος

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.

Ο πατέρας Αντώνιος απολογείται αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στην Κιβωτό του Κόσμου. 

Έξω από το γραφείο της ανακρίτριας βρίσκεται η Πρεσβυτέρα, η οποία περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Σε βάρος του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση που αφορά στις καταγγελίες σε βάρος του, ενός 15χρονου και ενός 19χρονου φιλοξενούμενων την επίδικη περίοδο, από το Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022, σε δομές της οργάνωσης.

Ο πατέρας Αντώνιος εξαρχής έχει αρνηθεί κάθε σχέση με τέτοιες καταγγελίες και έκανε λόγο για «κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου».

Ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται από νωρίς το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας και απολογείται. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακρίτριας και εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Δειτε το βιντεο εδω

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου