Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Έχει σοβαρό αυτοάνοσο που μπορεί να σχετίζεται με το θάνατο των τριών παιδιών της»

Μια αποκάλυψη που αθωώνει, σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο, την 34χρονη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής της, Αλέξη Κούγια, πάσει από σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα το οποίο μπορεί να κληρονομηθεί στα παιδιά της. 

Σύμφωνα με τον Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της, διαγνώστηκε προ ημερών με «λύκο», κάτι που σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, δίνει τις απαντήσεις για τον λόγο τον οποίο πέθαναν τα άτυχα κορίτσια.

«Πριν από λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί ότι η κυρία Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο. Αυτό έδωσε την αφορμή στους γιατρούς να κάνουν περαιτέρω εξετάσεις. Αν αυτές οι εξετάσεις είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, δεν θα είχαμε αυτή την τραγική εξέλιξη. Βέβαια, αυτή η εξέλιξη αναδεικνύει την ασυνειδησία κάποιων ιατροδικαστών, οι οποίοι από ένα πανάκι και κάτι φωτογραφίες την κατέστησαν κατηγορουμένη. Η ασθένεια από την οποία πάσχει η κυρία Πισπιρίγκου είναι μία σπάνια μετάλλαξη ενός οξυμωτικού γονιδίου, εγώ δεν είμαι βιολόγος και γιατρός. Αυτό το γονίδιο που είναι κληρονομικό, μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά, το οποίο έχει σχέση με σκωπτικά επεισόδια», ανέφερε ο κύριος Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, συνέχισε αναφέροντας: «Αυτό δίνει απαντήσεις αυτομάτως για το τι συνέβη με τα παιδιά, δίνει απαντήσεις στο όλα αυτά τα επεισόδια που σκοπίμως έχουν υποβαθμίσει οι γιατροί του Καραμανδανείου και της εντατικής των Πατρών αλλά και της παιδιατρικής του Ρίο ήταν πραγματικά σκωπτικά επεισόδια και μάλιστα με ιατρική δικαιολογία».

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κύριος Κούγιας, τόνισε απλά: «Χάλια».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου