Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ξεσπά η Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα αυτή τη δήθεν φίλη που με έκλεψε κανονικά, υπέγραφε παντού ως Ιωαννίδου»

"Ντροπή! Κανένα σπίτι δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου σε όποιον το έγραψε!", ξεκαθαρίζει η Μαρία Ιωαννίδου εμφανώς ενοχλημένη.

Τη Μαρία Ιωαννίδου συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star. 

Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός μιλά στη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού για τις οικονομικές δυσκολίες που περνά το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τα χρέη που της φόρτωσε μία παλιά της συνεργάτιδα και φίλη.

«Είμαι σε μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου. Έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου, έτυχαν κάποιες ατυχίες με το σπίτι μου, έκανα κάτι βλακείες και θα τις διορθώσω, διορθώνονται», ανέφερε στο ξεκίνημα της συνέντευξης η Μαρία Ιωαννίδου.

«Είναι αυτή η παλιά ιστορία με το θέμα της σχολής, που είχα αυτή τη δήθεν φίλη, η οποία με έκλεψε κανονικά. Υπέγραφε ό,τι αγόραζε – ακόμα και σε ταξί να έμπαινε – ως Ιωαννίδου. Αυτό είναι ακόμη μηνύσιμο, μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή», διευκρίνισε στη συνέχεια.

«Τι είναι αυτά, καλέ; Ντροπή! Σας παρακαλώ πολύ, προς Θεού! Κανένα σπίτι δε βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου σε όποιον το έγραψε. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, υπάρχει περίπτωση ότι θα πρέπει να δώσω μόνο 30.000 ευρώ και τελείωσε η ιστορία», ξεσπά η Μαρία Ιωαννίδου στις φήμες περί πλειστηριασμού της κατοικίας της που διαδίδονται σε δημοσιεύματα.

Δειτε το βιντεο εδω

«Είχα πει κάποια στιγμή ότι μπορεί να πουλούσα το σπίτι μου, γιατί υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, και επηρεασμένοι από αυτό κάποιοι με τη φαντασία τους το μεγαλοποίησαν για να κάνουν φασαρία. Παιδιά, λίγο σεβασμό», ξεκαθαρίζει η Μαρία Ιωαννίδου εμφανώς ενοχλημένη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου