Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Λαμία: Βίντεο με διπλή προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Λαμία: Βίντεο με διπλή προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

H διπλή προσπέραση στη Λαμία καταγράφεται από κάμερα κινητού τηλεφώνου. Ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και για λίγα δευτερόλεπτα κινδυνεύουν ζωές…

Τα εγκληματικά λάθη οδηγών συνεχίζονται και στη Λαμία. Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται όσα έκανε ένας οδηγός Smart που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έκανε διπλή προσπέραση στο σημείο. 

Στη συνέχεια επέστρεψε στο δικό του ρεύμα, με τους οδηγούς και τους περαστικούς που έβλεπαν τις εικόνες να κοιτούν έκπληκτοι. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τροχαίο και δεν τραυματίστηκε κανείς από καθαρή τύχη.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει μια διπλή προσπέραση μέσα στην πόλη της Λαμίας και ενώ από το απέναντι ρεύμα έρχεται αυτοκίνητο.

Την τελευταία στιγμή ο οδηγός που κάνει την απαράδεκτη αυτή προσπέραση, αποφεύγει με ελιγμό το αντιθέτως κινούμενο όχημα αλλά και το παρκαρισμένο που βρισκόταν μπροστά του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο δρόμος είναι η οδός Παπαποστόλου στο ύψος που τελειώνει η Αρκαδίου στη Λαμία. «Τι κάνει;» ακούγεται να λέει ένας από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο γίνεται η λήψη των παρακάτω εικόνων.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου