Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν μπορώ να φανταστώ το Καλημέρα Ελλάδα χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη»

"Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, τουλάχιστον ο δικός μου στόχος επετεύχθη" παραδέχεται η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου έδωσε συνέντευξη στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα με αφορμή την διπλή τηλεοπτική της παρουσία, τόσο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη όσο και την δική της Αρένα.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρώτη σεζόν της συνεργασίας με τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 καθώς και τα μελλοντικά του σχέδια.

Φέτος άλλαξες τηλεοπτική στέγη. Πως ήταν η πρώτη σεζόν συνεργασίας σου με τον Γιώργο Παπαδάκη;

Πήγε πολύ καλύτερα απ’ ότι είχα εγώ στο μυαλό μου. Όταν πηγαίνεις σε μια νέα δουλειά, είναι λογικό να υπάρχει το άγχος του αγνώστου. Δουλέψαμε πάρα πολύ και κουμπώσαμε ως ομάδα όλοι μαζί. Η δουλειά, όσο περνούσαν οι μήνες, γινόταν ευκολότερη για όλους μας. Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Τουλάχιστον ο δικός μου στόχος επετεύχθη και αυτό αφορά το να πάει καλά η εκπομπή, στην οποία εγώ προστέθηκα, αλλά και να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή συνεργασία.

Υπάρχει ωραίο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον Γιώργο Παπαδάκη;

Το «Καλημέρα Ελλάδα» δεν έχει τίποτα να αποδείξει και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Όταν, όμως, προστίθεται ένα νέο μέλος με διαφορετικά ερεθίσματα και διαφορετική πορεία, ο στόχος είναι όλο αυτό να δέσει και να πάει όσο πιο καλά γίνεται. Αυτός ο κοινός στόχος μάς βοήθησε στο να έχουμε και καλή σχέση και καλή συνεργασία.

Ξέρω πως δεν είσαι εσύ υπεύθυνη να μας πεις αν τελικά ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει στην παρουσίαση, όμως, μπορείς να μας πεις αν θα είσαι και του χρόνου με τις ίδιες συνθήκες;

Χωρίς να γνωρίζω τίποτα, θα σου πω πως δεν μπορώ να φανταστώ το «Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι ένα πρόγραμμα 32 ετών, έχει δημιουργηθεί μια συνήθεια που δύσκολα αλλάζει. Από την άλλη, είμαστε τόσο απορροφημένοι στις εκλογές στο «Καλημέρα Ελλάδα» και στην «Αρένα που δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου