Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Είμαι η νόμιμη σύζυγος του Μπάμπη, δεν μπορεί κανείς να με φιμώσει»

"Μου έχουν στείλει εξώδικο να μην αναφέρομαι στο όνομά του. Έχω ένα παιδί μαζί του", δηλώνει η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά παραχώρησε η Πόπη Μαλλιωτάκη. 

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο εξώδικο που έλαβε από την οικογένεια του πρώην συζύγου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, με αφορμή το ριάλιτι που της έχει ζητηθεί να κάνει για τη ζωή της.

«Είμαι σε μία πολύ καλή φάση. Φεύγω για δουλειά στην Κρήτη, ετοιμάζω καινούργιο τραγούδι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση», δηλώνει η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Τι απαντά για το πολυσυζητημένο ριάλιτι που της έχει ζητηθεί να κάνει για τη ζωή της;

«Η εταιρεία το θέλει πάρα πολύ να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου. Εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμα εάν θα το κάνω ή όχι. Εννοείται ότι υπάρχουν άτομα από τη μεριά του συζύγου που δεν θέλουν να γίνει το ριάλιτι, δεν θέλουν να ακουστούν πράγματα», επισημαίνει η Πόπη Μαλλιωτάκη.

«Μου έχουν στείλει εξώδικο να μην αναφέρομαι στο όνομά του. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Εγώ είμαι η νόμιμη σύζυγός του, έχω ένα παιδί μαζί του. Οπότε δε μπορεί να μου φιμώσει κανείς το στόμα», τονίζει η τραγουδίστρια.

Δειτε το βιντεο εδω

«Κατά καιρούς συζητάω για διάφορα σόου στην τηλεόραση. Είχα κάνει μία κουβέντα για το My Style Rocks αλλά δεν προχώρησε. Ενώ στην αρχή φαινόταν θετικό το κλίμα, τελικά δεν συνέχισε», δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πόπη Μαλλιωτάκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου