Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όσο εύκολα μπήκαν στο ψηφοδέλτιο, τόσο εύκολα βγήκαν»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για τις καταγγελίες που δέχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τι αναφέρει για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ απαντά για τις καταγγελίες που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία κατεβαίνει υποψήφιος ο ίδιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ενώ σχολιάζει και το βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Αποχώρησαν, δικαίωμά τους είναι. Όπως μπήκαν τόσο εύκολα στο ψηφοδέλτιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου πριν από τρεις εβδομάδες, τόσο εύκολα βγήκαν. Εμένα το μόνο που με απασχολεί είναι το αν θα πάει καλά η Πλεύση Ελευθερίας», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αν κάποιος δεν κάνει καταγγελία, πως θα το μάθει το Σωματείο; Εξάλλου, το Σωματείο δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό. Είναι μια παγιωμένη κατάσταση. Όπως παίζει ρόλο η δημοτικότητα κάποιου από το αν δίνει πολλές συνεντεύξεις, έτσι παίζει ρόλο και το πόσο δημοφιλής είσαι στα social media», αναφέρει στη συνέχεια ο ηθοποιός σε ερώτηση για τις καταγγελίες στο πλαίσιο του #metoo.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός, τον παρακολουθούσα σε όλες τις παραστάσεις του όλα αυτά τα χρόνια, όμως ιδιαίτερες σχέσεις δεν είχα», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, ενώ όσον αφορά το βιβλίο που φημολογείται πως θα γράψει σύντομα ο Πέτρος Φιλιππίδης για τη ζωή του, απαντά: Νομίζω ότι θα αγοράσω το βιβλίο του Φιλιππίδη. Θα έχει ενδιαφέρον ένα τέτοιο βιβλίο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου