Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη: «Πολύ ακραία πράγματα, ξύλο και βωμολοχία»

"Πράγματα που δεν θέλω τώρα να τα πω γιατί μπορεί να παρακολουθούν και τα παιδιά μου την εκπομπή" εξηγεί η Δέσποινα Μοιραράκη.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, η παρουσιάστρια του Cash or Trash μίλησε για την κακοποιητική σχέση που βίωσε στο παρελθόν και τους τρόπους με τους οποίους κατόρθωσε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Ειδικότερα, η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε πως «οι σχέσεις μας ήταν χάλια. Όταν τελείωσαν κάποια θέματα του, μετά από δέκα χρόνια που είχαμε κάνει πλέον την πρώτη μας ζωή και ήταν τριών ετών το πρώτο μου παιδάκι, η ζωή μας χάλασε και είδα ότι πρέπει να ξεφύγω από αυτό. Ήταν μια ανάγκη ζωή. Δεν το έκανα έκανα με πόνο. Άρχισα να βρίσκω τα χαλιά μου, να αγαπώ τα χαλιά μου, να δημιουργώ τα χαλιά μου και την ώρα που κάναμε μαζί εκπομπή να παρουσιάζει αυτός τα έπιπλα και εγώ τα χαλιά. Σε μια εκπομπή που κάναμε όλο αυτό, μου λέει «σταματάς και δεν το ξανακάνεις μαζί μου! Τράβα τον Γολγοθά σου». Μου πετάει τα συρτάρια έξω».

«Φτάσαμε σε ένα σημείο, όταν εγώ παρουσίαζα μόνο τα χαλιά και εκείνος μόνο τις αντίκες, να πουλιούνται μόνο τα χαλιά. Είχα πάρα πολύ δύναμη και ισχύ αλλά δεν την έδειξα γιατί δεν ήθελα να χωρίσω επειδή ήταν μικρά τα παιδιά μου. Μετά Ήθελα να μην νιώσουν πολύ μικρά την έλλειψη του μπαμπά τους. Το έκανα λοιπόν 15 χρόνια μετά από την μέρα που είχαμε παντρευτεί. Είχα έναν πολύ επώδυνο χωρισμό, πράγματα που δεν θέλω τώρα να τα πω γιατί μπορεί να παρακολουθούν και τα παιδιά μου την εκπομπή».

Δειτε το βιντεο εδω

«Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία, μεγάλη διπλωματία και πόνο. Τι να πω τώρα… Δεν ξέρω… Συνέβησαν πολύ ακραία πράγματα. Πολύ ξύλο, βωμολοχία πάρα πολύ. Το υπέστην που δεν είχα λόγο εκείνη την εποχή να το δέχομαι» συμπλήρωσε, επίσης, η Δέσποινα Μοιραράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου