Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Βρισηίδα Ανδριώτου: Εκνευρίστηκε με την ερώτηση και αποχώρησε από τις δηλώσεις – «Δεν θα σου κάνω τη χάρη»

"Off-camera μιλάς εσύ τώρα; Μου μιλάς για πράγματα που έχουν γίνει off-camera όμως", είπε ενοχλημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στην πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής βρέθηκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Το ζευγάρι μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, με τη γνωστή influencer να αποχωρεί έξαλλη από το σημείο των δηλώσεων, μετά από ερώτηση ρεπόρτερ.

«Πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, έλεγες στον Σπύρο να μην απαντάει για το Survivor και να το παίξει λίγο… τρελίτσα. Γιατί;», τη ρώτησε ένας από τους ρεπόρτερ, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

«Off-camera μιλάς εσύ τώρα; Μου μιλάς για πράγματα που έχουν γίνει off-camera όμως. Το είπα γιατί… όχι βασικά δεν θα σου απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, πρέπει να βγει πρώτα εκεί. Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ πέρα, για να συγκρατήσω τον Σπύρο να μη μιλήσει, να μην τον ρωτάτε πράγματα αν δεν τελειώσει πρώτα το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και μετά να βγει σε άλλες εκπομπές», συμπλήρωσε αμέσως μετά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όταν ο Σπύρος Μαρτίκας της ζήτησε να ηρεμήσει, εκείνη του απάντησε: «Θα μου τη βγάλουν ξινή τη βραδιά» και εμφανώς ενοχλημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το σημείο των δηλώσεων.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου