Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ήταν μία επίθεση ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά στις κατηγορίες που δέχθηκε για "μαγείρεμα" της λίστας των υποψηφίων στην Πλεύση Ελευθερίας.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μετά την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή, απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε για «μαγείρεμα» των ονομάτων που βρίσκονταν στη λίστα των υποψηφίων της Πλεύσης Ελευθερίας και τα οποία τελικά εξασφάλισαν μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Στην προεκλογική περίοδο επί 15 ημέρες φάγαμε έναν φοβερό πόλεμο, την ώρα που η Πλεύση Ελευθερίας άνοιγε τα φτερά της και ο κόσμος ερχόταν με αθρόα αγάπη και εμπιστοσύνη. Ήταν μία επίθεση ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής», ανέφερε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είχαμε 222 υποψηφίους. Όλοι γνώριζαν με ποια διαδικασία γίνονται τα ψηφοδέλτια. Το συμφωνήσαμε όλοι μαζί, είναι κινηματογραφημένα και τα χειροκροτήματα των υποψηφίων για το πώς θα μπούμε στη δεύτερη εκλογική μάχη. Εγώ το είχα πει σε δύο δημόσιες συνεντεύξεις στις 24 και 29 Μαΐου ότι κάνουμε νέες λίστες και θα φέρουμε νέους υποψηφίους», συμπλήρωσε η πολιτικός.

«Το έκαναν κι άλλα μικρά κόμματα: ο Βαρουφάκης, ο Βελόπουλος, η ΝΙΚΗ. Χτυπούσαν όμως μόνο την Πλεύση Ελευθερίας», τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Η Λένα Δημοπούλου και η Ελένη Σαπουνίδου βγήκαν δημόσια και είπαν ότι ψηφίστηκαν ξεκάθαρα αλφαβητικά. Αυτό συμβαίνει στα κόμματα που δεν είναι γνωστοί οι υποψήφιοί τους», επισημαίνει σε άλλο σημείο η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου