Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης

Σίγησε η φωνή του θρυλικού συγκροτήματος Idols, Βασίλης Κωνσταντινίδης.

Στη θλίψη βύθισε σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 77 ετών από ανακοπή καρδιάς. 

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media ο καλός φίλος του αείμνηστου τραγουδιστή, Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Ειδικότερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας έκανε την εξής δημοσίευση την οποία και συνόδευσε με την φωτογραφία του Βασίλη Κωνσταντινίδη. «Τα χέρια μου τρέμουν, τα μάτια μου πλημμυρίζουν δάκρυα, η καρδιά μου σπαράζει… Τρεις το μεσημέρι Κυριακή και πριν από τρεις ώρες έφυγε από κοντά μας για το Μεγάλο του Ταξίδι ο καλός μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, η παρέα μου στους καφέδες στη Φωκίωνος με τα σκυλιά μας, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης».

«Σπουδαίος καλλιτέχνης, η ψυχή των IDOLS που επέμενε ακόμα, έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο….δεν το πιστεύω….δεν θέλω να το πιστέψω….θα τραγουδάει στη Γειτονιά των Αγγέλων μου έγραψε η σύντροφός του, η Λίζα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Κωνσταντινίδης ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία την σχέση του με τη μουσική. Μέλος του συγκροτήματος Idols έγινε το 1968 αρχικά παίζοντας ντραμς και στη συνέχεια τραγουδώντας. Τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες quest εμφανίσεις ενώ συνεργάστηκε και με τον γιο του, Ανδρέα, ο οποίος στο παρελθόν συμμετείχε στο μουσικό ριάλιτι «Fame Story».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου