Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Βανέσα Αδαμοπούλου – Άναυδη με την ατάκα του Τριαντάφυλλου: «Πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς»

"Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;" είπε ο Τριαντάφυλλος και επικράτησε παγωμάρα.

Για τα επαγγελματικά της σχέδια μιλούσε η Βανέσα Αδαμοπούλου στο κλείσιμο της συνέντευξής της στο Καλοκαίρι Yes, αλλά μία ατάκα του Τριαντάφυλλου έφερε τα πάνω κάτω καθώς, όπως φαίνεται, δεν γνώριζε ότι ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς κι εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Ρε εσύ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;» συνέχισε ο Τριαντάφυλλος και επικράτησε παγωμάρα.

«Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος» αναφώνησε σαστισμένη η τραγουδίστρια με τον Τριαντάφυλλο να ρωτά να μάθει. «Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;»

«Αγάπη μου είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος με την Μαριάντα Πιερίδη να δίνει υπόσχεση πως θα του κάνει εντατικά μαθήματα με σειρές και ταινίες που έχει παίξει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου