Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Κατέρρευσε η Μαρία Σάκκαρη με λυγμούς: «Ντροπιάζω όλους τους Έλληνες»

"Το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν" εξομολογήθηκε η Μαρία Σάκκαρη.

Προς έκπληξη πολλών, μόλις στην πρώτη φάση, η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από το US OPEN στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. 

Μάλιστα, αμέσως μετά τον πρόωρο αυτόν αποκλεισμό της, η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε λυγμούς στη συνέντευξη Τύπου.

Ειδικότερα, σε ερώτηση που δέχθηκε από Ελληνίδα δημοσιογράφο, η Μαρία Σάκκαρη πρόδωσε ένα «δεν ξέρω πραγματικά» και έπνιξε την επόμενη της φράση στα δάκρυα.

Λίγη ώρα αργότερα, δε, η τενίστρια μίλησε στην κάμερα του Eurosport με τον πλέον σκληρό τρόπο για την προσπάθεια της στο τελευταίο Grand Slam της φετινής σεζόν.

«Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ και εντάξει είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι πολύ επίπονο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη. «Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό. Το θέμα είναι τι θα κάνω από εδώ και πέρα, από αύριο κιόλας. Το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου και τη σκέψη μου σε μια σειρά είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος. Να παίξω δύο τρία ακόμα τουρνουά και ό,τι γίνει».

«Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η τενίστρια. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου