Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Μαριάντα Πιερίδη: «Είστε πολύ ωραίο ζευγάρι» – Βλάσης Χολέβας: «Δεν υπήρχε τίποτα, ήταν με τον άντρα της εκεί πέρα»

"Εκείνη μού ζήτησε να της κρατήσω το χέρι. Τι να κάνω εγώ; Σιγά"

Ο Βλάσης Χολέβας φιλοξενήθηκε στο Καλοκαίρι Yes το μεσημέρι της Τρίτης και οι ερωτήσεις από την Μαριάντα Πιερίδη για την προσωπική του ζωή έπεσαν βροχή για την ξανθιά συνοδό που έπιασε η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Ο γνωστός σχεδιαστής έσπευσε να διευκρινίσει ότι είναι ελεύθερος και δεν υπάρχει νέα σχέση.

«Έχουμε τον Πέτρο Νάζο εκεί και δεν γλιτώνεις. Εσύ εκεί Μύκονο ε; Είναι το μαγαζί, αλλά εγώ βλέπω και προσωπική ζωή γιατί ο Πέτρος Νάζος μας τα μαρτύρησε. Βλέποντάς σας, είστε πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι. Δεν ήσουν με μία πάρα πολύ ωραία παρουσία; Άσε τα αυτά εδώ στην παρέα, στους φίλους σου. Δεν μας βλέπει και δεν μας ακούει κανένας. Πες τα. Τι; Δεν κατάλαβα, πάει; Ήσουν με μία θεάρα» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Τα είπε όλα ο Πέτρος Νάζος, ένα βράδυ ήμασταν μαζί. Ποια παρουσία; Ορίστε; Παναγία μου. Λες αυτό το πράγμα που είχε… Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες; Ποιο πάει; Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα. Ποια θεάρα; Ήμουν με διάφορες στο μαγαζί. Πηγαίνουν και έρχονται» απάντησε ο Βλάσης Χολέβας. «Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ήρθε μία θεάρα στο μαγαζί, την πήρες από το χεράκι και πήγατε χέρι χέρι βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου;» ρώτησε η τραγουδίστρια. «Γυρίσαμε στο μαγαζί. Ήταν με τον άντρα της εκεί πέρα και γυρίσαμε. Εκείνη μού ζήτησε να της κρατήσω το χέρι. Τι να κάνω εγώ; Σιγά» αποκρίθηκε ο σχεδιαστής.

«Οπότε εν κατακλείδι είσαι ελεύθερος;» ρωτήθηκε με τον Βλάση Χολέβα να απαντά πως ενοοείται.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου