Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Blue Horizon: Ξεσπά ο αδελφός του Αντώνη στη Σάσα Σταμάτη – Πώς έμαθε για τον χαμό του;

Το ξέσπασμα του αδελφού του Αντώνη Καρυώτη, Νίκου: «Να δικαστούν οι ένοχοι»

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει η άδικος χαμός του Αντώνη. Τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά έχασε σε ηλικία 36 ετών ο Αντώνης Καρυώτης, τον οποίο το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί. 

Ο 36χρονος ήταν από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τον Άγιο Νικόλαο.

Ο αδικοχαμένος Αντώνης Καρυώτης ταξίδευε συχνά από το Ηράκλειο για το μεγάλο λιμάνι και μάλιστα γνώριζε ορισμένα από τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon. Φέρεται να είχε εισιτήριο όταν το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, προσπάθησε να προλάβει το πλοίο πριν αυτό αναχωρήσει. Τα όσα ακολούθησαν μέχρι ο νεαρός να βρεθεί στη θάλασσα, έχουν καταγραφεί σε μια σειρά από βίντεο.

Ο αδελφός του αδικοχαμένου Αντώνη, Νίκος Καρυώτης μιλάει στην «ONtime» και την Σάσα Σταμάτη και λέει ότι χρειάστηκε χτες να πάει τον άλλο του αδελφό στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε σοκ

«Πήγα (σ.σ. χθες) το πρωί τον αδελφό μου στο νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο, τον Γιάννη που είναι 38 χρονών. Είχε πάθει σοκ. Τον πήγα μετά σπίτι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία του. Ο Γιάννης ζούσε μαζί με τον Αντώνη».

Ο αδελφός του θανόντος εξηγεί πως έμαθε για τον θάνατο του αδελφού του: «Εγώ το έμαθα στις 2 το πρωί από το Λιμενικό. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο αδελφός πνίγηκε. Εγώ τα έχασα εκείνη την στιγμή και είδα τα βίντεο εκείνη την στιγμή».

Συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή μιλάει για τον αδελφό του και τι άνθρωπος ήταν: «Ο Αντώνης ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε στάνταρ δουλειά, βοηθούσε σε μαγαζιά όπου τον χρειάζονταν. Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του». Χωρίς να μασάει τα λόγια του ζητάει ένα και μόνο πράγμα για τους ενόχους: «Θέλω δικαιοσύνη. Να φανεί η αλήθεια και να δικαστούν οι ένοχοι». Τέλος η οικογένεια ζει το δικό της δράμα καθώς έχει χάσει και τους γονείς της «Οι γονείς μας έχουνε πεθάνει», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου