Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Blue Horizon: Πότε θα γίνει η κηδεία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη

Διαβάστε περισσότερα...

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, καθώς θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του μετά τη δολοφονία του από τους υπαλλήλους του πλοίου Blue Horizon το βράδυ της Τρίτης.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και η οικογένεια καλεί τον κόσμο να τιμήσει τη μνήμη του 36χρονου, ο οποίος προσπάθησε να μπει στο Blue Horizon, πριν τον σπρώξουν μέλη του πληρώματος και τελικά πνιγεί.

Όπως αναφέρεται, η σορός του 36χρονου θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11:00, δηλαδή μια ώρα πριν ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ήδη ο κόσμος στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα είναι σοκαρισμένος από τον χαμό του 36χρονου Αντώνη Καρyώτη. Χθες, μάλιστα, οργισμένοι κάτοικοι του Ηρακλείου συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι έξω από το πλοίο για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία του. «Ο Αντώνης είναι ένας από εμάς» φώναζαν οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο λιμάνι. Το πλοίο έφτασε στον Πειραιά με καθυστέρηση 6 ωρών.

Οι 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη θα απολογηθούν το ερχόμενο Σάββατο. Αντιμετωπίζουν βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες, οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

Ειδικότερα, σε βάρος του άνδρα του πληρώματος που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο. Παράλληλα, σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου