Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Χρυσούλα Διαβάτη για Στέφανο Κασσελάκη: «Με πιάνει μία αηδία»

"Δεν μου επιτρέπεται και δεν με ενδιαφέρει να ρωτήσω. Το βρίσκω πάρα πολύ αισχρό" είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Η Χρυσούλα Διαβάτη παραχώρησε δηλώσεις στη Super Κατερίνα και στην Μαρία Βλάχου. 

Η ηθοποιός σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την αναμέτρηση του Στέφανου Κασσελάκη με την Έφη Αχτσιόγλου.

«Δεν ξέρω το κ. Κασσελάκη, πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Κοιτάξτε να σας πω για να πω για αυτά με πιάνει μία αηδία. Δεν με ενδιαφέρει για κανένα τι κάνει στο σπίτι του και στο κρεβάτι του. Και γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν είμαι εκείνο, είμαι το άλλο; Δεν ρώτησα και ποιον αφορά; Δεν μου επιτρέπεται και δεν με ενδιαφέρει να ρωτήσω. Το βρίσκω πάρα πολύ αισχρό» είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Για όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Είναι γνώμη του κ. Κούγια και δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όμως όλα αυτά, εκτός από αηδία δεν με αφορούν. Δεν το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο; Πώς μπορεί να σε ενδιαφέρει αν ο άλλος τρώει με τα χέρια ή τα πόδια στο σπίτι του. Στο σπίτι του όμως να μην θίγει εμένα»

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν ξέρω την κ. Αχτσιόγλου. Την έχω ακούσει βέβαια, όσο έχω ακούσει τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θα επέλεγα κανέναν από τους δύο» κατέληξε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου