Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Έλενα Δομάζου για Παντελή Παντελίδη: «Ήταν δύσκολη περίοδος, υπέφερα, διαλύθηκα τότε»

"Από τη μία φαινόταν πολύ cool και είχε μια ωραία μαγκιά, από την άλλη ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ ευαίσθητος" εξομολογήθηκε η Έλενα Δομάζου.

Η Έλενα Δομάζου μίλησε στο Καλοκαίρι Yes και για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει ζήσει στο επάγγελμά της και το σοκ που έπαθε όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης.

«Οι περισσότεροι στον χώρο μας και γενικά έχουν τέτοια βιώματα. Όχι μόνο στον δικό μας χώρο. Μου έχει συμβεί πολύ κακή συμπεριφορά συναδέλφου εξαρχής και με το καλημέρα σας. 

Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα. 

Το πήγα από εδώ, το πήγα από εκεί και δεν έβγαζα άκρη, μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν καθαρά κακία αυτό» είπε η Έλενα Δομάζου.

«Ο Παντελής Παντελίδης ήταν πολύ ιδιαίτερος. Από τη μία φαινόταν πολύ cool και είχε μια ωραία μαγκιά, από την άλλη ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ ευαίσθητος. 

Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Υπέφερα και ουσιαστικά διαλύθηκα τότε. Μάλιστα, μία εβδομάδα μετά είχα κι εγώ ένα ατύχημα. 

Δεν έπρεπε να πάρω τιμόνι στα χέρια μου στην κατάσταση που ήμουν. Μία φορά μου είχε πει ότι ναι είσαι πολύ καλή σε αυτό που κάνεις, αλλά εγώ ξέρεις πως σε φαντάζομαι;

 Παρουσιάστρια» συνέχισε η Έλενα Δομάζου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου