Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ελεονώρα Μελέτη για Μαριάντα Πιερίδη: «Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται, σαν να ήμουν εγώ στη θέση της»

«Πραγματικά της βγάζω το καπέλο», είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τη Μαριάντα Πιερίδη.

Για την εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη στη «Super Κατερίνα» μίλησε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη.

 Η παρουσιάστρια του “Mega Καλημέρα” εξέφρασε τα συναισθήματά της για το πώς ένιωσε, διαβάζοντας όλα αυτά που είναι η τραγουδίστρια.

«Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται σαν να ήμουν εγώ στη θέση της και να λαμβάνω εγώ το μήνυμα και να διαβάζω εγώ κάτι που κλονίζει έναν γάμο εννέα χρόνων και νομίζω το σωματοποίησα.

Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη για το πόσο ειλικρινής έχει σταθεί στο κοινό, τους συνεργάτες και τον εαυτό της τον ίδιο… Και το πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα μια ιστορία, που είναι ιστορία κλειδαρότρυπας, και θα μπορούσε να την έχει κρατήσει για την ίδια και τον άντρα της», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δειτε το βιντεο εδω

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επιλογή του ατόμου που έστειλε τα συγκεκριμένα μηνύματα στη Μαριάντα Πιερίδη, να το κάνει την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε, «Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Για μένα είναι χυδαίο. Αυτό κρύβει μέσα σαδισμό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου