Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Ιωάννα Μαλέσκου: «Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές»

"Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες" δηλώνει η Ιωάννα Μαλέσκου αναπολώντας το καλοκαίρι που έφυγε και πάει...

Μακριά από την τηλεοπτική μας πραγματικότητα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, θα βρεθεί η Ιωάννα Μαλέσκου και πάλι ύστερα από τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. 

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έριξε επίσης αυλαία στις καλοκαιρινές της διακοπές θέλοντας να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την οποία και συνόδευσε από ένα μικρό άλμπουμ εικόνων από την επιστροφή της. «Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες».

«Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή. Αν δε δεις τη ζωη σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι».

«Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια από τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; *Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες » καταλήγει η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα της ανάρτηση στα social media.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου