Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρία Αντωνά: «Περίμενα να ακολουθήσω τη Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1»

"Ήμουν πάνω από το τηλέφωνο. Ξαφνικά ήρθε η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1".

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου για το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται φέτος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, αλλά ούτε και στην εκπομπή του OPEN.

«Υπήρχαν λόγοι που δεν έμεινε η Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. Δεν έχω ανάγκη να αναλύσω γιατί δεν με πήρε στον ΑΝΤ1.

Αυτοί οι λόγοι δεν ξέρω ποιοι είναι, τους γνωρίζουν οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν, δεν θα τους αναζητήσω», είπε η Μαρία Αντωνά και συνέχισε:

«Τελειώνοντας η εκπομπή, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε την πρόταση από το OPEN και τον Νίκο Κοκλώνη να παραμείνει στο OPEN. Εγώ παρότι είχα πρόταση από αλλού, αποφάσισα να δώσω προτεραιότητα στην εκπομπή και την Μπέττυ, την οποία λατρεύω πάρα πολύ. Ήμουν πάνω από το τηλέφωνο. Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν μία κατάσταση που και η ίδια δεν ήξερε ακριβώς τι θα συμβεί, ζύγιζε τα πράγματα από εδώ, ζύγιζε τα πράγματα από εκεί, περιμέναμε κι εμείς να μάθουμε».

δειτε το βιντεο εδω

«Ξαφνικά ήρθε η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 και μάλιστα η Μπέττυ εκείνη τη μέρα μας είχε πει ότι δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, προσπαθώ να διαπραγματευτώ για όλους. Νομίζω ότι αν μπορούσε να μας πάρει, προφανώς και θα μας έπαιρνε όλους μαζί. Περίμενα να ακολουθήσω, δεν ακολούθησα, όλα καλά. Έχουμε μιλήσει με την Μπέττυ, έχουμε υπέροχη σχέση», κατέληξε η Μαρία Αντωνά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου