Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ορθούλα Παπαδάκου: «Έφαγα πολύ ξύλο, μου έσπασαν τα πλευρά, μου έσκισαν τα ρούχα»

«Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο με πολλά προβλήματα. Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει», είπε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία αναφέρθηκε στο Survivor, στην προσωπική αμοιβή των παικτών, την Ευαγγελία που κέρδισε το έπαθλο και το μοιράστηκαν, αλλά και τον ξυλοδαρμό που υπέστη βγαίνοντας από το παιχνίδι.

«Η προσωπική μας αμοιβή ήταν 17-20 ευρώ τη μέρα. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, κανένας παίκτης δεν γνώριζε τον άλλον. Εγώ έσμιξα από την αρχή με την Ευαγγελία. Όπως προχωρούσε το παιχνίδι, 2-3 φορές ήθελα να φύγω. Πριν τη δεκάδα κάναμε με την Ευαγγελία και άλλον έναν συμπαίκτη μας μία μικρή ομάδα μέσα στην ομάδα. Ήταν στρατηγική για να επιβιώσουμε.

Πριν την τριάδα κάποιος συμπαίκτης μου πήγε να σπάσει τη συμφωνία. Η Ευαγγελία βγήκε νικήτρια, μοιραστήκαμε τα λεφτά και μας κράτησαν 50.000 φόρους από το έπαθλο. Το αυτοκίνητο πουλήθηκε την ίδια μέρα που το βάλαμε αγγελία», είπε αρχικά η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η Ορθούλα Παπαδάκου είπε στη συνέχεια: «Η διαφορά με το καινούριο Survivor είναι ότι στο δικό μας ψήφιζαν οι παίκτες. Όταν άρχισε η προβολή στην τηλεόραση εμείς είχαμε γυρίσει από τη Μαλαισία. Ξέραμε στο περίπου τα αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Τα λεφτά τα πήραμε αρκετά άμεσα. Δεν υπήρχε ποτέ τσακωμός με την Ευαγγελία, ήταν τίμια και ντόμπρα με τα λεφτά».

Κλείνοντας, η Ορθούλα Παπαδάκου ανέφερε: «Υπήρχε παράνομο στοίχημα για το έπαθλο. Κάποια στιγμή που βγήκε ένας παίκτης που ήταν φαβορί, έφαγα πάρα πολύ ξύλο, μου έσπασαν τα πλευρά Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο με πολλά προβλήματα. Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου