Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Πρεμιέρα Happy Day: «Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να ξεχαστείτε»

Το Happy Day έκανε πρεμιέρα.

Επέστρεψε το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν.

 Η πρεμιέρα ήταν διαφορετική λόγω της έκτακτης επικαιρότητας με την παρουσιάστρια να κάνει εκτενή αναφορά, αναφέροντας παράλληλα ότι το Happy Day θέλει να δημιουργήσει μια ευχάριστη διάθεση σε όλους τους τηλεθεατές του.

«Καλημέρα γλυκιά σε όλα τα σπίτια. Από το νοτιότερο στο βορειότερο τμήμα της Ελλάδας. Συνήθως έχουμε έναν ενθουσιασμό, μία προσμονή και μεγάλη χαρά που θα σας συναντήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός κάπου μέσα στην καρδιά γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και έχουμε δημιουργήσει αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα όλων των μηνών με τα συνεχή γεγονότα που μας έχουν στενοχωρήσει… Η σκέψη μας και η καρδιά μας τις τελευταίες ημέρες, η προσευχή μας είναι με τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Όλα αυτά δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και δεν μας αφήνουν. Φυσικά και θα τα συζητήσουμε. Είμαστε εδώ και για να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας να σας κάνουμε να χαμογελάτε, να σας φτιάξουμε την ημέρα και να ξεκινήσετε λίγο πιο αισιόδοξα, πιο χαρούμενα.

Δειτε το βιντεο εδω

Μαζί θα τα καταφέρουμε βήμα βήμα. Δεν είμαι μόνη μου σε αυτό φυσικά. Καταλαβαίνω ότι κι εσείς έχετε αυτήν την ανάγκη να ξεχαστείτε λίγο και να δείτε τη ζωή όσο γίνεται πιο χαρούμενα χωρίς να ξεχνάμε όσα έχουν συμβεί.» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου