Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Άννα Μαρία Βέλλη: «Έστειλα να ρωτήσω πότε ξεκινάμε και με ενημέρωσαν ότι απολύομαι»

"Είχε γίνει μία πρόταση αλλά δεν ευδοκίμησε. Δεν ξέρω γιατί, δεν έγινε κάτι, αν και ακούστηκε ότι μαλώσαμε", δηλώνει η γνωστή YouTuber.

Την Άννα Μαρία Βέλλη συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου. Η γνωστή YouTuber και Instagramer μιλά στην κάμερα του Breakfast@Star για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, την αποχή της από την τηλεόραση αλλά και την εκπομπή με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη που τελικά δεν ευδοκίμησε.

«Δεν αποφάσισα να την… κάνω από την τηλεόραση, απλώς οι προτάσεις που μου γίνονταν δεν ταίριαζαν στην ιδιοσυγκρασία και το στυλ μου, ήταν πιο πολύ για πάνελ. Δεν το κρίνω αρνητικά αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω», ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Είχε γίνει μία πρόταση αλλά δεν ευδοκίμησε. Δεν ξέρω γιατί, δεν έγινε κάτι, αν και ακούστηκε ότι μαλώσαμε», απαντά η γνωστή YouTuber για τις συζητήσεις που έκανε το προηγούμενο διάστημα για την τηλεόραση.

Στη συνέχεια, η Άννα Μαρία Βέλλη αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνσή της από το ραδιόφωνο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι με… αποτράβηξαν από το ραδιόφωνο, δεν αποτραβήχτηκα εγώ. Με ενημέρωσαν ότι απολύομαι, όταν έστειλα να ρωτήσω αν ξεκινάμε Δευτέρα ή Τρίτη».

Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτή η δουλειά (του YouTuber), επειδή ακριβώς έχει αυτή την έκθεση, με έχει κάνει πολλές φορές να χάνω τον αυθορμητισμό μου και να σκέφτομαι διπλά και τριπλά τι θα πω για να μην παρεξηγηθεί. Εδώ υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν ερωτήσεις που δεν είναι politically correct», επισημαίνει σε άλλο σημείο η Άννα Μαρία Βέλλη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου