Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Χριστίνα Λαμπίρη: «Ήταν δυο χρόνια που πέρασα δύσκολα, ήμουν ένας κακός άνθρωπος»

"Ενώ προετοιμάζαμε την εκπομπή, δεν έγινε. Έγινα ρεζίλι", λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για την εκλογή της ως Δημοτική Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου, την απόφασή της να εγκαταλείψει την τηλεόραση μετά τη συνεργασία της με το Epsilon, για την ακύρωση της εκπομπής της στο Makedonia TV, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση που δέχτηκε από την Barking Well για να γίνει project manager.

«Είχα πει πως δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική. Έρχεται η στιγμή που φαίνεσαι ασυνεπής σε αυτά που είχες δηλώσει. Ποτέ μην λες ποτέ. Κάπως έτσι ξεκίνησα και την τηλεόραση, έβλεπα την κάμερα και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου. Μετά από μια συγκυρία πραγμάτων, μια καραμπόλα, βρέθηκα για πολλά χρόνια στη θέση αυτή», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Το πέρασμά μας από το Epsilon στο Open, ήταν δύο χρόνια που πέρασα εξαιρετικά δύσκολα, πολύ πιεστικά για εμένα. Φαντάσου σε ποιο σημείο έφτασα για να πω χωρίζουμε. Είχα χάσει τον εαυτό μου εντελώς, ήμουν ένας κακός άνθρωπος. Είχα καταφέρει να διώξω τον κόσμο που με παρακολουθούσε.

Απογοητεύτηκα από το Makedonia TV που ενώ προετοιμάζαμε την εκπομπή, δεν έγινε. Έγινα ρεζίλι. Ήταν τα πάντα έτοιμα, είχαμε τίτλο εκπομπής, σκηνικό, δελτίο τύπου, όλα αυτά με τάραξαν πάρα πολύ στην άκομψη ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας. Δεν είχαμε ποτέ επίσημη ενημέρωση», αποκάλυψε η Χριστίνα Λαμπίρη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου