Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς σχολίασε τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο ΟΡΕΝ;

"Σας στέλνω τώρα το συμβόλαιό μου με fax, να το δείτε, να το μελετήσετε, αφού βλέπω ότι σας ενδιαφέρει πολύ", ανέφερε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, αφού έλαβε τις ευχές του πάνελ, μίλησε ια την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

«Δυστυχώς δεν είμαι ερωτευμένος. Προσπαθώ, βγαίνω κάποια ραντεβού, κάνω κάποιες εξόδους αλλά δεν πάει καλά. Το επόμενο ραντεβού θα πρέπει να είναι τον επόμενο μήνα με τις υποχρεώσεις που έχω. Είναι πολύ δημιουργική περίοδος για μένα, δεν μου φτάνουν οι ώρες της ημέρας», εξομολογείται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Σας στέλνω τώρα το συμβόλαιό μου με fax, να το δείτε, να το μελετήσετε, αφού βλέπω ότι σας ενδιαφέρει πολύ. Να δείτε όλες τις παραγράφους, τα πάντα», απάντησε με χιούμορ ο παρουσιαστής σε σχετική ερώτηση.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν έχω προλάβει να δω την Κατερίνα Ζαρίφη αλλά της έχω εμπιστοσύνη. Ξέρω ότι είναι κάτι πολύ καινούργιο, θέλει χτίσιμο, θέλει υπομονή», απαντά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν ρωτήθηκε για τη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας στο ΟΡΕΝ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου