Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι δειλοί, τρέμουν μη βρεθεί κάποιος και πει το όνομά τους δημόσια»

«Η εξουσία αλλάζει χέρια και το ότι χαίρομαι που αυτοί τρέμουν δεν με κάνει θύτη σε καμία περίπτωση», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη Ναταλία Γερμανού και όσα είπε για την κακοποίηση που έχει βιώσει, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για όλους όσοι τρέμουν για παρόμοιες αποκαλύψεις στο χώρο της τηλεόρασης.

«Χείμαρρος» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές, το έχω πληρώσει με την υγεία μου»

«Δεν το καταλάβαινες ότι βιώνεις κακοποίηση. Εμείς είχαμε μάθει ότι η κακοποίηση είναι ένα μαυρισμένο μάτι, μια ανοιγμένη μύτη, ένα χτυπημένο στόμα, μια μελανιά. Η σωματική κακοποίηση είναι αυταπόδεικτη. Οι άλλες μορφές της κακοποίησης, επειδή δεν φαίνονται και δεν αποδεικνύονται, δεν αναγνωρίζονται για τέτοιες. Και από αυτούς που το βιώνουν και από αυτούς που το κάνουν.

Αυτοί που το κάνουν μπορεί να το βαφτίζουν αλλιώς, μπορεί να θεωρούν ότι είναι πολύ σημαντικοί και αυτό τους επιτρέπει να φέρονται έτσι. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που έχει αρχίσει και μιλάει ο κόσμος και ξέρω επίσης ότι πάρα πολλοί από το χώρο μας, άντρες και γυναίκες, τρέμουν», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Η εξουσία αλλάζει χέρια και το ότι χαίρομαι που αυτοί τρέμουν δεν με κάνει θύτη σε καμία περίπτωση. Αλλά μέσα μου, το βράδυ που πέφτω στο κρεβάτι και κλείνω τα μάτια και κοιμάμαι ήσυχα και όμορφα, ξέροντας ότι κάποιοι τρέμουν μη βρεθεί ένας να πει το όνομά του την επόμενη μέρα δημόσια, εμένα αυτό με ικανοποιεί.

Δειτε το βιντεο εδω

Εννοώ ότι η εξουσία περνάει στα χέρια των θυμάτων, τα θύματα έχουν τη δύναμη. Αυτοί δεν έχουν καμία δύναμη απολύτως, είναι δειλοί. Και για να μην παρεξηγούμαστε, μιλάμε στο χώρο μας και για άντρες και για γυναίκες».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου