Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Ενοχλημένη η Ελένη Τσολάκη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Με έκανε να νιώσω λίγο άβολα, πέρσι ήταν κι αυτός στο ΟΡΕΝ»

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της με το σχόλιο του δημοσιογράφου για τα νούμερα τηλεθέασης του ΟΡΕΝ.

Την ενόχλησή της με τα σχόλια που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τα νούμερα τηλεθέασης του ΟΡΕΝ εξέφρασε η Ελένη Τσολάκη. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό ΣουΚού», με αφορμή την παρατήρηση που έκανε ο δημοσιογράφος για τις επιδόσεις της πρεμιέρας του Break, έκανε μία σημαντική διευκρίνιση.

«Και το Break πήγε καλά. Είχε πρεμιέρα, πήγε πολύ καλά. Δεν πήγε; 7% έκανε. Άσχημο είναι για καινούρια εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία; Μην τρελαθούμε κιόλας. Στο Open κάνουν εκπομπές με 2% με το ζόρι», είχε αναφέρει μέσα από το Fay’s Time ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ήταν η φράση που πυροδότησε την αντίδραση της παρουσιάστριας του ΟΡΕΝ.

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυστυχώς και στη ζωή του κόσμου. Κι εμείς τα παίζουμε εδώ, όλοι τα προβάλλουμε και συζητάμε για αυτά. Είναι όντως ένας κοινός λόγος για το πώς έχει πάει η δουλειά μας», ξεκίνησε η Ελένη Τσολάκη την τοποθέτησή της.

«Αυτό που με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα – αν και ξέρω την πρόθεση του Λάμπρου και έτσι θα το προσεγγίσω – μου κλώτσησε το γεγονός ότι πέρσι ήταν σε αυτόν τον σταθμό», επισήμανε αμέσως μετά.

«Ό,τι και να συμβαίνει, όποια κι αν είναι η άποψή σου και να θέλεις να ανυψώσεις το προϊόν του δικού σου σταθμού, δεν το κάνεις συγκριτικά με έναν σταθμό που μέχρι πέρσι ήσουν εδώ. Εγώ δεν γνωρίζω ότι έφυγε με πικρία, ήταν απόφασή του να κάνει ένα άλλο βήμα διαφορετικό», συνεχίζει η Ελένη Τσολάκη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Είναι κάτι που το γνώριζα καιρό πριν και προς τιμήν του, γι’ αυτό και δεν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις μας. Από την άλλη, γιατί να το αναφέρεις αυτό; Το 7% δεν γίνεται 14% λέγοντας αυτό. Δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική η τοποθέτησή του», επισημαίνει η Ελένη Τσολάκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου