Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: «Κάνει κωλοτούμπα, καλό θα ήταν να μην ανοίγει αυτή την κουβέντα»

«Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί», λέει η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όσα είπε χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με το παρελθόν της στον Alpha, τη συμπεριφορά της και όσα έχουν ακουστεί, μίλησαν σήμερα στο «Mega Καλημέρα», με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να εκφράζει την άποψή της.

«Μόνο εγώ έχω την αίσθηση που έχω; Της έκανε ο άνθρωπος μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και δεν πήραμε καμία σαφή απάντηση. Πήραμε μια απάντηση που εμένα μου βγάζει ένα μπέρδεμα μέσα της, ότι θέλει να απαντήσει σε πράγματα που έχουν ειπωθεί χωρίς να τα επαναλάβει και όποιος πάρει το μήνυμα, το πήρε», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε από την πλευρά της: «Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, είχε πει ότι “ντρέπομαι κάποιες φορές που συναντώ παλιούς συνεργάτες μου”. Πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα, νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα και υποστηρίζει όλα αυτά που έκανε, λέγοντας ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς.

Υπάρχει κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στους συνεργάτες σου. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας. Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: Μετά από αυτή τη συνέντευξη, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου